Q&A.

Mai întâi ar trebui să te întrebăm care sunt nevoile tale. Un site web este creat pe baza nevoilor și dorințelor tale.

Dezvoltăm site-uri web personalizate special pentru micile business-uri. Îți vom pune o mulțime de întrebări, evaluăm nevoile tale și abia apoi îți vom spune un preț exact în funcție de acestea.

Prețul pentru cea mai mare parte din site-urile noastre se încadrează între $1000-$3000 dar poate fi mai mult sau mai puțin, în funcție de cerințele site-ului, cum am menționat.

De obicei, crearea unui site web durează între șase și opt săptămâni, însă durata fiecărui proiect diferă de cerințele site-ului

Cât de multe informații puteți oferi în etapele inițiale, disponibilitatea dvs. cu feedback, cât de curând este gata conținutul – toate acestea afectează viteza de finalizare.

În plus, funcționalitățile dorite sunt un criteriu de care depinde durata de realizare a site-ului. Evident, pentru un site mai complex, durata de creare va fi mai mare.

Nu, putem crea site-uri web și în Shopify. Însă folosim în mare parte WordPress pentru ca este ușor de gestionat iar 30% din site-urile web sunt create pe această platformă.

Indiferent pe ce platformă vă vom crea site-ul, vă explicăm cum se utilizează și cum se gestionează întreg conținutul și funcționalitățile.

Sigur că nu. Creăm site-uri web pentru clienți din întreaga lume. Lucrăm cu cei mai buni specialiști în domeniu, deci vei primi exact ce ai nevoie, și nu este necesar să fi din împrejurimi pentru a colabora.

Sigur că da. Vei primi toate indicațiile necesare pentru a-ți dezvolta și administra website-ul în voie.

Te vom ajuta cu o sesiune de training, astfel încât toate specificațiile site-ului să îți fie cunoscute, și să poți adăuga conținut oricând.

Cu plăcere! De fapt, aceasta este unul dintre cele 4 servicii oferite de noi: administrarea, actualizarea și menținerea site-urilor nou create.

O întrebare foarte importantă. Iar răspunsul este da. Dezvoltăm site-uri web responsive, compatibile cu orice dispozitiv, astfel încât grafica și conținutul de pe site să fie la fel de organizate.

Pentru că știm că site-ul web este o investiție importantă, va punem la dispoziție mai multe opțiuni de plată.

Plata unică(pentru proiecte sub 1000 USD), 50% plată în avans și 50% plată la finalizarea proiectului sau plata în 6 rate lunare(pentru proiecte mai mari de 3000 USD).

Ca și modalități de plată, acceptăm PayPal, Transferwise și toate cardurile de credit recunoscut internațional.

De o mulțime! Pentru noi este foarte important să știm care sunt nevoile și așteptările tale, pentru ca rezultatul final să fie exact cum te-ai așteptat.

La început îți vom pune o mulțime de întrebări pentru a afla detalii despre scopul, aspectul și funcționalitățile pe care le va avea site-ul. Colaborăm pe toată durata procesului pentru rezultate excepționale.

De obicei, chiar tu. Tu ești expertul în domeniul tău și știi cel mai bine ce informații vrei să conțină site-ul.

Dacă ai nevoie de ajutor, îți punem la dispoziție, contra cost, un copywriter, care îți va scrie textele mult mai convingător și interesant, astfel încât vizitatorii site-ului tău să rămână impresionați.

Dacă nu știi ce este un host, află că acesta este cel care îți stochează toate informațiile și actualizările site-ului. Fără un hosting bun și cu o capacitate de memorare mare, conținutul site-ului tău se pierde.

Noi avem câteva recomandări dintre care poți alege în funcție de preț și nevoile tale, astfel încât să ți se potrivească perfect.

Site-urile web sunt o investiție importantă și nu sunt simplu de realizat. De aceea, nu toate micile afaceri îți permit unul.

Vino cu nevoile și bugetul tău la noi și îți vom arăta variantele de site-uri web pentru bugete mici.

Suntem aici pentru a rezolva imediat orice problemă. Doar trimite-ne un email și vom vedea despre ce este vorba.

Ne facem treaba bine de 9 ani, deci nu vom pleca dacă ai nevoie de noi.

Ai alte întrebări?

Spune-ne oricând.